Miljø

Hos Dyberg Larsen er vi klar over, at vi skal bidrage til at sikre vores fremtidige miljø ved, at tænke bæredygtighed ind i vores hverdag.
Vi ser det som en rejse og der er mange ting der skal gøres og derfor har vi det som mål, at vi tænker miljø og bæredygtighed ind i alle processer og dele af vores virksomhed.

 

Konkret har vi taget fat i disse tiltag:
Vi er medlem af Elretur – Danmarks største kollektivordning for indsamling og håndtering af elektronik- og batteriaffald. (se mere på www.elretur.dk)

 

I Tyskland er vi medlem af det nationale indsamlingssystem via Zentrale Stelle (se mere på https://www.verpackungsregister.org/en?r=1) og har et LUCID-nummer hvor vi løbende indberetter emballagemængderne, som indføres i Tyskland.

 

I Frankrig er ligeledes medlem af det nationale indsamlingssystem via Citeo (se mere på https://www.citeo.com/ ) og har et ADEME-nummer, hvor vi løbende indberetter emballagemængderne som indføres i Frankrig.
 

Alle vores lyskilder er i overensstemmelse med EU’s Ecodesign direktiv som trådte i kraft 1. september 2021 (se mere på https://ec.europa.eu/info/energy-climate-change-environment/standards-tools-and-labels/products-labelling-rules-and-requirements/energy-label-and-ecodesign/product-database_en)
 

Vi tænker digitalt og laver vores kataloger elektroniske – og dermed undgår vi at fælde hele og halve skove for at sende kataloger ud.
 

Vi genbruger vores papkasser og emballage i dagligdagen, så derfor kan du måske opleve at finde brugt emballage i eller omkring dine produkter. Genbrug af emballage giver rigtig god mening for os, da vi, udover at spare miljøet for en masse unødigt pap og transport fra/til, også sparer både tid og penge.
 

Alle vores lamper er designet med fokus på at kunne bruge LED lyskilder og vi anbefaler, at man anvender LED lyskilder til vores produkter.

 

Trustpilot