Om os

Dyberg Larsen er et dansk belysningsbrand, grundlagt på Fyn i 2016 af Thomas Dyberg-Larsen.

 

Vi designer og fremstiller et bredt udvalg af belysning til indendørs og udendørs brug.

Sortimentet er nøje udviklet så designet passer til, og kan indgå i, danske og internationale hjem til overkommelige priser. Uden at vi går på kompromis med kvaliteten.   

Dyberg Larsen har omtanke og respekt for miljøet og deraf også for produktets mest ansvarlige vej fra producent og helt hjem til forbrugeren. Vores emballage optimeres og tilpasses løbende med øje for, at skåne miljøet mest muligt.


Vi har konstant fokus på tidens tendenser og udvikler lamper til både den klassiske, nordiske indretning og til de rum der vil lidt mere.   

Dyberg Larsen forhandles over hele Danmark, i førende onlineshops, landsdækkende kæder samt i byggemarkeder. I England repræsenteres Dyberg Larsen af Amazon. I resten af Europa forhandles Dyberg Larsen hos førende onlineshops.    

Vi introducerer vores nyheder løbende over 12 mdr. Vores nyheder er inspireret af markeds tendenser og materialer. Måden vi lever på og hvordan vi indretter os har også en stor rolle i vores planlægning af kommende nyheder.   

 

Markedsføring af vores sortiment sker primært via sociale medier, her involvere vi vores følgere. Vi har en større gruppe af influencerer som er meget vigtige for os. De viser vores lamper i ”virkelige” hjem og ikke hjem som er opstillet til opgaven.

 

Det er vigtigt for os, at vores lamper bliver vist i rigtige hjem. Vores lamper er til alle hjem.

 

 

 

>
Trustpilot